Box + Block

BOX + BLOCK

 

This design was done under the employment of the late Paulo Esteves while working at Parallax Design Lab.

 

The client had a massive impact on the design processs as he was also the builder.

 

The merging of boxes and linking blocks unfolds these spaces in a unified design.

 

The dwelling features some basement parking,  office,  viewing deck, a pool on the second storey and three bedrooms all en suite.

 

 

 

 

Box + Block
Box + Block
Real Life View
Real Life View
Box + Block
Box + Block
Entrance to Basement
Entrance to Basement
Box + Block
Box + Block
Bathroom View
Bathroom View
Pool Window
Pool Window
Box + Block
Box + Block
Internal Staircase
Internal Staircase
Box + Block
Box + Block
Box + Block
Box + Block

Mezzanine Plan Second Floor Plan

Box + Block
Box + Block

First floor Plan Ground floor Plan